Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Youtube i photoshop

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo,

Chciałem zacząć nagrywać speedarty itp itd na swój kanał na youtube. Problem (tak myślę) leży w tym że nie mam oryginalnego photoshopa.

Pytanie nagrywać z piratem czy jest jakieś ryzyko ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Użyj GIMP'a. Darmowe, a opcje ma takie same jak PS, więc wielkiej różnicy nie ma ;p.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

nagrywaj, myslisz ze ludzie na yt na oryginale robia? haha;3 sory za interpunkcje, ale jem danonka<3.

Opublikowano

Pobierz z torrentów oryginał jak tak się boisz :)

Pobrać 'legalnego' pirata z torrentów jest jeszcze gorzej niż 'legalnego' pirata z hosta - serwera. Udostępniasz plik i mozesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności karnej.

Opublikowano

Nie masz się czego bać, 1% speedarterów (:O) i innych mają oryginalne, reszta ma piraty i NIC Ci nie mogą zrobić. ;-)

Pogram do intra AAE lub SVP i do obróbki także. Nagrywaj Cam Studio.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najlepszy i najefektywniejszy montaż jest chyba w SVP. Do nagrywania radzę używać Camtasi, ponieważ od razu po nagraniu możesz dać speed na 999% i wtedy Speed ma około 2-3 minuty. W SVP jest 'granica' przyśpieszenia. Muzyka? Każda na licencji CC. Polecam kanał 'ByeByeCopiright' - fajna muzyka etc. chociaż po dodaniu muzyki z tej strony miałem problem z prawami, ale nie chciało mi się wysyłać do nich tych linków etc. A w 5 filmach, na których był PS nie było żadnego zapytania o prawa autorskie czy coś. Btw. do takiego czegoś nie rób intra. Jedynie możesz dodać na początku 5 sekundowy fragment przybliżający na końcową pracę z blurem + napis.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...